Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
TOP alakformáló fehérneműk
Alakformáló ruha ajánló
Speciális Fehérnemű Webshop
Fehérnemű házhozszállítás

Alakformáló webshop partner

Alakformáló alsó

Fő kategória >Alakformáló alsó

Az alakformáló bugyi és sz alakformáló nadrág az alakformáló fehérneműk számos változatásnak talán legpraktikusabb darabja, mivel bármilyen nadrág, ruha vagy szoknya alatt hordható, ezzel elérheted, hogy egy átlagos hétköznapon is tökéletesen formásnak érezhesd a tested.

Manapság számos lehetőség van arra, hogy a szexiség és a funkció két jellemző ne zárja ki egymást: az alakformáló bugyi ugyanis egyszerre töltheti be funkcióját és lehet szexi ruhák takarása nélkül. Az alakformáló bugyi erős textilből készül (jellemzően poliamid, elasztán, spandex keverékével), mely viselőjük számára észrevétlenül kölcsönöz szép ívű feneket és lapos hasat. Eltérő színekből válogatva észrevétlen viselet lehet szinte bármilyen öltözet alatt, legyen szó eleganciáról, vagy hétköznapi lezserségről. Az alakformáló bugyi nagy előnye, hogy teljesen láthatatlanul formálja a legproblémásabb női testrészeket, miközben igényes anyaga és az esetlegesen rávarrt csipkék, díszítések ruhák nélkül is vonzó látványt nyújtanak.

Az alakformáló nadrág esetében a test arányainak formálása a comb, a csípő, a fenék és a hasi részre terjed ki, vagyis a női test legproblémásabb helyein varázsol vonzó íveket. Az alakformáló nadrág jó választás mind egy komolyabb, nagyobb körültekintést igénylő szett alá, például nadrágkosztüm esetében, vagy a manapság egyre divatosabb overál alá, mind pedig a hétköznapokra, akár farmerről, akár lenge vászonnadrágról legyen szó. Garantált, hogy könnyű anyaga, az öltözékhez illő színe látványban rejtett marad mások számára, érzésre pedig észrevétlen számodra.
Alakformáló bugyi, alakformáló nadrág: formáld egyszerre a hasad, csipőd és a combjaidat

Webáruház készítés