Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
TOP alakformáló fehérneműk
Alakformáló ruha ajánló
Speciális Fehérnemű Webshop
Fehérnemű házhozszállítás

Alakformáló webshop partner

Alakformáló ruha

Fő kategória >Alakformáló ruha

Ki ne emlékezne Bridget Jones nagy randi előtti dilemmájára: szexinek lenni ruhában, vagy ruha nélkül? A kérdés valójában így szólt: az idomokat kiemelő, de ruhák nélkül nagymamás hatást keltő alakformáló fehérnemű legyen az öltözék alatt, vagy hagyományos és szexi fehérnemű, ami azonban nem formálja az alakot?

Manapság számos lehetőség van arra, hogy a két jellemző ne zárja ki egymást: az alakformáló ruha ugyanis egyszerre töltheti be funkcióját és lehet szexi ruhák takarása nélkül. Az alakformáló ruha erős textilből készül (jellemzően poliamid, elasztán, spandex keverékével), mely viselőjük számára észrevétlenül kölcsönöznek szép alakot.

Az alakformáló ruha legváltozatosabb kialakításaival találkozhatsz, attól függően, hogy milyen ruhadarabhoz szeretnéd hordani. Legyen az egy hétköznapi szoknya-póló viselet, kosztüm, vagy estélyi, az alakformáló ruha ideális változatával felszerelve mások számára láthatatlanul, számodra pedig érezhetetlenül nyerhetsz tökéletes alakot. Az alakformáló ruha melleket nem takaró változata esetében saját magad választhatod ki a melltartót a darabhoz, miközben a csípő, a fenék, a has, és a derék részek íves formát nyernek. 


Sorrend:


Alakformáló ruha: a teljes törzs formálására


Webáruház készítés