Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
TOP alakformáló fehérneműk
Alakformáló ruha ajánló
Speciális Fehérnemű Webshop
Fehérnemű házhozszállítás

Alakformáló webshop partner

Combformálás

Fő kategória >Combformálás

Talán a combformálás állítja a legnagyobb kihívás elé az alakformáló fehérnemű tervezőket, hiszen igen nehéz elképzelni olyan darabot, ami formás combokat varázsol, miközben észrevétlen marad a külvilág számára. Pedig számos ilyen darab létezik! Szemezgessünk most ezekből, és figyeljük meg, milyen egyszerűen, kényelmesen és igényesen megvalósítható az áhított lábforma.

Leghatározottabban az alakformáló nadrág valósítja meg a combformálást. A fehérneműknek ez a változata célzottan alakítja a combok, a csípő, a has és a derék vonalát. Tökéletes megoldás akár farmer alá, akár elegánsabb nadrágokhoz. A combformálás másik eszköze lehet az alakformáló ruha, amelynek nagy előnye, hogy önállóan választhatsz hozzá melltartórészt, hiszen ez a része a mell alatt kivágott. Akár nagyszabású ünnepély kifogástalan megjelenését, akár egy laza hétköznap kényelmességét szeretnéd megvalósítani egy általad választott ruhában, észrevétlen társad lehet, miközben a combod formás lesz és csábító. Az combformálás egy további változata a magasított derekú alakformáló nadrág, mely esetében ugyancsak jellemző, hogy a mell rész szabadon marad.

Teljesen egyértelmű tehát, hogy nem kell ezentúl a combod alakjával foglalkoznod, hiszen bármilyen ruhadarabod alá megtalálhatod az ideális combformáló fehérneműt, ami láthatatlanul és érezhetetlenül gondoskodik csinos lábaidról.


Sorrend:


Webáruház készítés