Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
TOP alakformáló fehérneműk
Alakformáló ruha ajánló
Speciális Fehérnemű Webshop
Fehérnemű házhozszállítás

Alakformáló webshop partner

Termék visszaküldése

Termék visszaküldése, csere, pénzvisszatérítés, garancia

 

A pénzvisszafizetést és cserét nagyon rugalmasan kezeljük, mert azt szeretnénk, hogy elégedett legyen, szeress minket és máskor is nálunk vásároljon!

 

Könnyen előfordulhat, hogy nem jó a megrendelt termék mérete. Vagy egyszerűen a kép alapján másra számított és élőben nem tetszik a termék.

 

Ezért a jogszabályban előírt 14 napos pénzvisszafizetés helyett mi örökös pénz visszafizetési és csere garanciát ajánlunk!

 

Elállás joga

Ha bármilyen okból mégsem kéri a terméket - nem tetszik a színe, anyaga, másra számított, nem jó a méret stb.-, akkor visszaküldheti nekünk.

 

A Webáruházunkból történő rendelés esetén jogszabály szerint 14 napos elállási jog illeti meg.

 

Szerintünk ez a 14 nap nagyon rövid idő, ezért mi az eredeti állapotában visszaküldött termékek esetében határidő nélkül biztosítjuk az elállás jogát. 

Visszaküldés esetén kérheti a vételár visszatérítését vagy a termék cseréjét, vagy dönthet úgy, hogy később levásárolja a megrendelés ellenértékét.

 

Milyen állapotban küldhető vissza a termék?

FONTOS! Fehérnemű, fürdőruha esetében higiéniai okokból csak rendeltetésszerűen használatba nem vett, sérülésmentes, eredeti csomagolású terméket tudunk visszavenni, cserélni. Szóval olyan állapotban küldje vissza a terméket, amilyen állapotban megkapta.

 

A termék visszapostázása

A termékeket ajánlott küldeményként, légpárnás borítékban (postán, papírboltban kapható) postázza vissza. A visszaküldés díja az Ön költsége. A postaköltség tapasztalataink szerint 500-700 Ft lesz a küldemény súlyától függően.

 

Az általunk küldött termékek szinte kivétel nélkül feladhatók ajánlott levélként a postán, még akkor is ha dobozban vannak. A posta szabályzata szerint akkor mehet el egy doboz levélként, hogyha a 3 élét összeadva (szélesség+magasság+hosszúság) max. 90 cm és max. 2 kg. Ez a visszaküldés legolcsóbb módja.

Előfordul, hogy a vevőink mindenféle költségesebb konstrukcióba küldik vissza a termékeket, mert a Postán azt javasolják számukra. Mi nem szeretnénk, ha felesleges költségekbe verje magát.

 

Utánvéttel, portósan küldött terméket nem veszünk át.

 

A termékeket erre a címre postázza vissza:

Pap Ágnes – Postán maradó!

1505 Budapest

 

A visszaküldési szándék jelzése ügyfélszolgálatunknak

Kérjük, hogy a gyors és gördülékeny ügyintézés érdekében töltsd ki a visszaküldési adatlapunkat.

Mivel a jogszabály szerint nem kötelezhetünk a fenti az adatlap kitöltésére, ezért egy szabadformátumú levélben is élhet az elállási jogával és jelezheti a csere vagy visszatérítési igényét az ugyfelszolgalat@alakformalofehernemu.hu e-mail címen.

Ebben az esetben, kérjük, a levele tartalmazzon miden olyan információt, amire rákérdeztünk az adatlapon. Különösen fontos, hogy megírja számunkra a postai ajánlott szelvényről az azonosító számot, amit a Posta nyomtatott/ragasztott rá.

A saját érdekében javasoljuk, hogy inkább az adatlapot töltse ki visszaküldéskor, mert akkor gyorsabb lesz az ügyintézés.

Felhívom a figyelmét hogy most egy a visszaküldés, csere menetét bemutató egyszerűsített tájékoztatót olvas. A részletes szabályokat az Vásárlási Feltételek menüpontban találja.

Webáruház készítés